Brannklassifiserte vinduer og dører

Vi er opptatt av å være der for kundene våre med god service, kunnskap og utførelse. Alle våre ansatte er fagfolk med spesialkunnskap innen levering og montering av dører og vinduer, og med slik kunnskap er du kvalitetssikret i ditt valg når du skal bytte eller sette inn brannvinduer til ditt bygg.
Det finnes to typer brannklassifiserte vinduer.  EI 30 brannklasse som holder i 30 min og brannklasse EI60 som skal holde i 60 min. Er det tenkt brannklasse EI 30 hindrer unike sammensetninger av materialer gjennomgang av varme og røyk i 30 minutter. Vi kan levere vinduer og dører som er brannklassifiserte i treverk, aluminium og stål.

Dersom du er usikker på hvilke valg du skal ta når det gjelder brannvinduer så kan vi bidra med veiledning og rådgivning. Vi i Takst & Vindu Spesialisten har blant annet tømrermester og ansatte med brannsertifikat, i tillegg til våtroms sertifikat, vi er derfor et ideelt valg dersom du skal bytte dine dører. Takst & Vindu Spesialisten har bred kunnskap innen brann vinduer og dører. Samt øvrig oppbygning av vegger, himlinger og tetting av rørgjennomføringer.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi raskt og effektivt kan bytte dører og vinduer til din bolig.

 

Brannvindu fra Gilje

Brannvindu fra Nordan

Brannvindu fra Pyrokno

Branndører fra Swedoor