Dører

Entredører, ytterdører, branndører, sikkehetsdører, innerdører, terrassedører vi har kompetansebevis på branntetting av ytterdører B30 – B60. Vi bytter også dørpumper og sikkerhetslåser med kode.

Førsteinntrykket er alltid viktig, og riktige Dører bygger helheten i boligen. Vi monter alle typer dører.
Ønsker du råd og veiledning til hvordan type dør du skal velge så kommer vi gjerne hjem til deg for en befaring. Hvorfor og når skal jeg bytte ytterdør:En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset ditt.

I dag stiller vi ytterligere krav til inngangsdøren. Den skal være innbrudd, brann, lydsikker, trekkfri og stabil uansett temperatur- og værforhold. Den skal også være motstandskraftig i forhold til mekanisk slitasje og solstråler, funksjonell for rullestolbrukere og enkel å låse. Så før du går til innkjøp, er det viktig å tenke etter hva som er viktig for deg og din familie.

Type dører:

  • Innerdører – når du skal skifte dørene inne er det viktig å tenke på husets innredning.
    Det finnes innerdører i mange forskjellige utforminger.
  • Ytterdører – er husets ansikt og den første detaljen dine gjester merker seg. Ytterdører finnes i mange typer og noe for alle og enhver både når det kommer til mål, design og farger.
  • Brann- og lyddører –Det finnes mange forskjellige dørblader for brann og lyd B30 eller branndører i stål A 60, vi hjelper deg og velge. Vi har kompetansebevis for branntetting.
  • Balkong og skyvedører – De lekreste balkong og skyvedører gjør terrassen mer innbydende, vi hjelper deg med å finne din stil hos en av våre mange leverandører.
  • Bod- og hyttedører – det finnes egne typer dører for bod- og hyttedører de er utviklet for å tåle det norske klimaet – enten det er på fjellet eller ved havet.
  • Dør Belistning – Vakre dører fortjener en vakker innramming. Det finnes en rekke dører som vil passe din stil og innredning.
    Vi hjelper deg gjerne og velge.