Takst & Vindu Spesialisten AS

Personvern

Personvern

PERSONVERNOPPLYSNINGER GDPR

24. mai 2018 har vi oppdatert personvernregler og vilkår for bruk av nettstedet Takst og Vindu.

HVA ENDRER SEG?
Her kan du lese mer om hvordan vi bruker og deler data vi samler om deg og hvilke rettigheter du har over dine egne data.

HVORFOR GJØR TAKST & VINDU SPESIALISTEN DISSE ENDRINGENE?
Bakgrunnen er nye europeiske personvernregler som trer i kraft i hele Europa fra 25. mai. Vi bruker denne muligheten til å være helt tydelig på hvordan vi bruker informasjonen din – uansett hvor du er bosatt.

VIL DETTE PÅVIRKE MÅTEN JEG BRUKER TAKSTOGVINDU.NO PÅ?
Ikke i det hele tatt – Takstogvindu.no opplevelsen din blir den samme.

Din personlige integritet er veldig viktig for oss, og målet vårt er å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi skal alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Med disse retningslinjene vil vi hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi samler inn, samt hvordan vi kan bruke den. I forbindelse med kjøp eller når du gir oss informasjon, godkjenner du retningslinjene og at vi kan behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

BEHANDLINGSANSVARLIG

TAKST & VINDU SPESIALISTEN AS, SMALVOLLVEIEN 58, 0667 OSLO
har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER SOM VI BEHANDLER
Vi behandler opplysninger som du sender til oss via Takstogvindu.no, eller som vi samler inn for eksempel ved hjelp av informasjonskapsler for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde og for å kunne håndtere taksteringene dine.

Personopplysningene som vi kan få tilgang til, inkluderer: Navn, Adresse, Leveringsadresse, Telefonnummer, e-postadresse, bestillings-, betalings- og kjøpshistorikk.

BRUK
I tillegg til dette kan opplysningene også brukes i forbindelse med statistikk, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev samt for identifikasjon. De kan også brukes i forbindelse med utsendelser per SMS, e-post og post, i tillegg til markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen mot deg som kunde, kan du kontakte Takst & Vindu Spesialisten.

Innsendte og innsamlede opplysninger kan brukes til å gi deg relevant informasjon og markedsføring, samt til å forbedre nettstedet vårt. Dine betalingsopplysninger som personnummer og bankkortnummer ligger ikke i våre databaser.

Ved å godkjenne Takst & Vindu Spesisalisten sine retningslinjer for personvern i forbindelse med kjøp eller oversending av opplysninger, så samtykker du også i at personopplysningene dine kan overføres til land utenfor EØS.

SALG AV BEDRIFTEN
Hvis Takst & Vindu Spesialisten blir solgt eller fusjonert med en annen organisasjon, kan dine personopplysninger deles med våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver og de kan også overføres til bedriftens nye eiere.

GOOGLE
Vi bruker Google sine tjenester til analyser og annonsering. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google samler inn, deler og bruker data kan du gå inn på deres nettide. Google personvern

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse som sikrer personopplysningene. Tilgangen til personopplysninger er begrenset, og det er kun vår leverandør av onlinetjenester og partnere som får tilgang til navn, adresse og leveringsadresse. Leverandøren av onlinetjenester har tilgang til opplysninger lagret på webserver og er dermed databehandler på vegne av Takst & Vindu Spesialisten. Alle må identifisere seg for å få tilgang til opplysningene de trenger fra våre systemer.

TID
Hvis du har bestilt noe fra, eller opprettet en konto hos Takst & Vindu Spesialisten og på den måten godtatt å bli registrert hos oss, lagrer vi opplysningene dine til du avregistrerer deg. Du kan avregistrere deg når som helst. Personopplysninger som vi får eller samler inn via kontaktskjema uten at du har registrert deg, lagrer vi bare så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre og våre samarbeidspartneres forpliktelser overfor deg, for eksempel for levering og garantier.

Opplysningene vil uansett ikke lagres lenger enn de gjeldende personopplysningsreglene tillater.

DINE PERSONOPPLYSNINGER
I følge personverndirektivet har du rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles om deg. Det skal være gratis å få denne informasjonen. Du må sende en skriftlig henvendelse til oss for å få denne informasjonen. I samsvar med personverndirektivet må du sende henvendelsen skriftlig per post. Du kan ikke sende den per e-post. Adressen til Takst & Vindu Spesialisten finner du på Takstogvindu.no

Det er viktig for oss at vi har riktige og oppdaterte personopplysninger. Ta kontakt hvis det er behov for endringer. Du kan, og har rett til å når som helst å be om at dine personopplysninger korrigeres, slettes eller blokkeres.

Du kan, og har rett til når som helst og tilbakekalle godkjenning av behandling av dine personopplysninger. Du kan begrense tilbakekallingen til deler av behandlingen, for eksempel behandling som gjelder direktemarkedsføring.

BEGRENSNING
Nettstedet vårt har lenker til nettsteder som Takst & Vindu Spesialisten ikke eier eller har kontroll over. Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for Takst & Vindu Spesialisten sine nettsteder, og det er kun disse vi tar ansvar for. Hvis du forlater Takstogvindu.no og går til et annet nettsted, bør du lese retningslinjene for det aktuelle nettstedet.

ENDRINGER AV RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN
Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene når som helst og i den utstrekning vi mener er nødvendig for å kunne oppfylle nye lovpålagte krav, tekniske krav eller for å eliminere usikkerhet. Endringer av retningslinjene blir publisert på nettstedet.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..