Takst & Vindu Spesialisten AS

Untitled-1-ss-s

Reklamasjonstakst

Trenger du en profesjonell takstmann som utfører reklamasjonstakst i Oslo? Når man får en reklamasjon på grunn av materialvalg, byggetekniske feil, grunnforhold, dårlig håndverk eller andre forhold vil en reklamasjonstakst utført av en upartisk tredjepart bidra til at konflikten løses hurtig og så smidig som mulig for alle parter.

Takst & Vindu Spesialisten AS startet for over ti år siden og siden den gang har vi alltid prøvd å stille opp for våre kunder i form av kompetanse, punktlighet, god service og utførelse. Vi besitter blant annet spesialkunnskap innen levering og montering av vinduer og dører, våtromssertifikat, brannsertifikat, BMTF-sertifisert takstmann og ti års erfaring fra bransjen.

Skulle det oppstå en reklamasjon grunnet:

  • Byggetekniske feil
  • Dårlig håndverk
  • Materialvalg
  • Grunnforhold
  • Andre forhold

Ved reklamasjon er det viktig at en takstmann kommer for å sjekke hva som er oppstått og hvordan. Slik vil man få inn en tredjeperson som er en spesialist innen faget til å bistå kjøper/selger. Av erfaring så kommer kjøper/selger og forsikringsselskapet raskere til enighet med en takstmanns vurdering av saken.

Ved omsetning av bruktbolig gjelder avhendingsloven. For å oppnå prisavslag må mangelen gjerne være vesentlig i forhold til kjøpesummen eller det må fremkomme positive feilopplysninger i salgsdokumentasjonen. Summen av utbedringskostnader for feil/mangler kan ofte bli høy nok i forhold kjøpesummen, om det avdekkes flere alvorlige feil, og da gjerne f.eks feil med våtrom, elektriske, – som vanligvis er gjengangere og som koster mye å utbedre.

Dersom du ønsker en detaljert og profesjonell tilstandsrapport om din bolig har vi fagfolk som kan sørge for dette. Skal du kjøpe bolig kan vi bistå med en profesjonell håndverker som blir med deg på visning og hurtig kan vurdere hvordan det står til med boligen.

I tillegg til reklamasjonstakst ønsker vi å være din spesialist på levering og montering av vinduer og dører til din bolig eller på næringsbygg. Våre håndverkere er fagfolk som byggmestere og tømrersvenner med ekspertkompetanse på nettopp vinduer og dører.

De fleste av våre kunder befinner seg i hovedstadsområdet, men vi leverer også våre tjenester over hele Østlandet.