Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Helgesensgate 66

Her har vi hatt et ganske stort prosjekt hvor vi har byttet vinduer i fasaden og takvinduer samt rehabilitert 3 balkonger på loftsleilighetene, med nytt sluk, membran, lekter, nytt panel på vegger og overmaling. 

Dette sier kunden om oss 😊 

Vi har et veldig positivt inntrykk av Takst & Vindu spesialisten de har vært veldig ryddige fra dag en. Kommunikasjonen underveis har vært upåklagelig. Raske tilbakemeldinger og alltid tilgjengelig. 

Takst & Vindu har vært underleverandør i en større kontrakt med malermester Jens Petter Lunde. Oppdraget var og bytte ca. 150 vinduer i bygården. All jobb som T & V hadde ansvar for ble levert i henhold til plan og kvalitet, uten unntak. Det ble oppdaget noen få mangler etter montering, men disse ble utbedret umiddelbart. Jeg var sameiets prosjektleder og kan på det varmeste anbefale Takst & Vindu til de som har behov for tjenestene de tilbyr. 100% ryddig og etterrettelig, løsningsorientert og nøyaktig. Kvaliteten og effektiviteten i arbeidet var over forventning. De som utførte oppdraget hos oss var Tomasz, Konrad og Laurynas en stor takk til dem. Click here to more

Referanseperson fra styret/sameiet: Lars Gunnar With, Helgenens gate 66, 0558 Oslo mobil: 91786813 

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..