Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Vestli skrenten sameie. Ragnhild Schibbyes vei 1-31, Oslo

Vårt første møte med Takst & Vindu Spesialisten var et veldig ryddig og fint informasjonsmøte. Vi fikk korrekte priser og oversikt over hva det ville koste hver enkelt beboer, ut ifra hva de trengte å skifte ut.Vi hadde kontakt med flere leverandører, og valget ble Takst og vindus spesialisten A/S. De var tydelige på pris, arbeid bestillingstid og hvor fort de hadde kapasitet til å starte opp på dette prosjektet. Hvor mange arbeidere de satte inn og hvem som ble prosjektleder. De byttet ca. 300 enheter i vårt sameie. Takst og Vindus spesialisten kom og kontrollmålte alle leilighetene før de endelige bestillingene gikk inn. Tilbud/kontrakt gikk som planlagt, alle beboerne ble varslet som avtalt og monteringen gikk etter fremdriftsplan og som avtalt. Vi har ingen reklamasjoner eller noe vi er misfornøyd med.

Vi fikk alltid kontakt underveis i byggeperioden med prosjektleder Laurynas Randis.
Veldig hyggelige leder, prosjektleder og medarbeidere, og vi kan trygt anbefale dette firma videre.

Referanseperson fra styre: Odd Åndrå, nestleder og Bente Martinsen, Styremedlem. Adr. Ragnhild Schibbyes vei 13 0968 Oslo.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..