Takst & Vindu Spesialisten AS

Bytte dører / Bytte vinduer Oslo

Bytte dører / Bytte vinduer Oslo – når bør man skifte?

Takst & vindu-spesialisten i Oslo har ti års erfaring i å bytte dører og vinduer i Oslo og omegn, og etter flere tusen vellykket prosjekter, kan vi kalle oss spesialister. Vi bytter dører og vinduer både i leilighet, tomannsbolig, enebolig, næringslokale etc. over hele Østlandet, men de fleste oppdragene er i Oslo.

Vi er opptatt av å være der for kundene sine med god service, kunnskap og utførelse. Alle våre ansatte er fagfolk med spesialkunnskap innen levering og montering av dører og vinduer, og med slik kunnskap er du kvalitetssikret i ditt valg når du skal bytte vindier og dører til din bolig. Det er ingen tilfeldighet at vi betraktes som spesialister for deg som ønsker å skifte vinduer og dører.

Når bør man egentlig skifte vinduer?

Enova, som jobber med å fremme en miljøvennlig omlegging av energibruk— og energiproduksjon, anbefaler to-trelags lavenergivinduer med U-verdi 0.9-1.2. De oppfordrer deg også til å skifte vinduer når de blir eldre  enn 20 år, eller som er punktert eller inneholder de skadelige stoffene PCB og klorparafiner.

Kyndig rådgiver som vet når du bør bytte vinduer og dører

Dersom du er usikker på hvilke valg du skal ta når du skal bytte dører, vil vi kunne bistå med tilstrekkelig veiledning og rådgivning. Vi i Takst & vindu- spesialisten har blant annet tømrermester og brannsertifikat, i tillegg til våtromssertifikat, vi er derfor et ideelt valg dersom du skal bytte dine dører. Takst & vindu-spesialisten har bred kunnskap innen verneverdige bygg som trenger spesialtilpasning når de skal bytte dører, der det er ønskelig å beholde den eldre stilen og utsmykningen. Alle våre montører er spesialister innen montasje av vindu og dører.

Vi har gjennomført over tusen prosjekter med utskiftning av vinduer, og har gode kundereferanser fra hele Østlandet.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi raskt og effektivt kan bytte dører og vinduer til din bolig.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..