Støtte til etterisolering

Som oftest er det ikke enkelt å avdekke verken varmetap i boligen, eller energikostnadene som medfølger i en bolig som ikke klarer å holde på varmen. Ettersom strøm- og energiutgiftene øker her til lands, er det flere boligeiere som ser nærmere på mulighetene for etterisolering.

Taks & Vindu Spesialisten har siden vår oppstart fulgt vår filosofi om å holde oss godt oppdaterte på både metodikk, men også forskriftene for vår bransje. For deg betyr dette en kyndig rådgiver med gode løsninger, og som bedrer boligens inneklima og bokomfort.

Når du benytter deg av vår fagkunnskap i forbindelse med etterisolering vil du forholde deg til en fast kontaktperson som koordinerer hele prosessen fra A-Å. Du skal kunne forvente et perfekt resultat til avtalt tid og pris.

Vurderer du å pusse opp boligen?

For boligeiere som skal pusse opp boligen er det sterkt anbefalt å gjennomføre etterisoleringen, først som sist. Erfaringsmessig er det både enkelt og rimelig å inkludere etterisolering i oppussingsprosessen av yttervegger med nye vinduer/dører/panel.

Enova-støtte til etterisolering

Enova tilbyr tilskudd for private boliger med formål om å hjelpe boligeiere til å gjennomføre diverse tiltak for å bedre energibruken i boligen. Tilskuddet dekker kostnader for opptil kr. 150.000,- . Den øvre grensen på støtte til etterisolering er 25% av kostnadene.

Er du usikker på hvordan du søker støtte til etterisolering?

Vi har bistått en rekke boligeiere med søknad til støtte, og har god dialog med Enova. Benytt deg av vår erfaring og kom i gang raskt!

Vi holder til i Oslo, men har fornøyde kunder over hele Østlandet.

Dersom du ønsker mer informasjon i forbindelse med etterisolering og andre energitiltak du bør gjennomføre kan du trygt ta kontakt med oss. Vi trenger kun enkle stikkord for veilede deg til gunstige løsninger for nettopp din bolig.

 

 

 

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

    Takst & Vindu Spesialisten

    org nr: 916 607 369

    Smalvollveien 6, 0667 Oslo
    934 94 667

    Her finner du oss: