Takst & Vindu Spesialisten AS

Etterisolering

 

Støtte til etterisolering

Som oftest er det ikke enkelt å avdekke verken varmetap i boligen, eller energikostnadene som medfølger i en bolig som ikke klarer å holde på varmen. Ettersom strøm- og energiutgiftene øker her til lands, er det flere boligeiere som ser nærmere på mulighetene for etterisolering.

Takst & Vindu Spesialisten har siden vår oppstart fulgt vår filosofi om å holde oss godt oppdaterte på både metodikk, men også forskriftene for vår bransje. For deg betyr dette en kyndig rådgiver med gode løsninger, og som bedrer boligens inneklima og bokomfort.

Når du benytter deg av vår fagkunnskap i forbindelse med etterisolering vil du forholde deg til en fast kontaktperson som koordinerer hele prosessen fra A-Å. Du skal kunne forvente et perfekt resultat til avtalt tid og pris.

Noen av fordelene med etterisolering:  

 • Du reduserer husets varmetap og energibruk.
 • du får bedre inneklima og økt bokomfort.
 • du kan kombinere etterisolering av yttervegger med modernisering av boligen, bytte til nye vinduer/dører/panel.
 • huset kan få bedre energimerke, som igjen kan øke boligens verdi.
 • Boligen får en ny og finere fasade

Vurderer du å pusse opp boligen?

For boligeiere som skal pusse opp boligen er det sterkt anbefalt å gjennomføre etterisoleringen, først som sist. Erfaringsmessig er det både enkelt og rimelig å inkludere etterisolering i oppussingsprosessen av yttervegger med nye vinduer/dører/panel.

Etterisolering egner seg godt for deg som:

 • Har et hus bygget på 80-tallet eller tidligere.
 • Skal pusse opp. Når du først er i gang med oppussing eller oppgradering, er det både enklere og rimeligere å etterisolere samtidig.
 • Skal bytte bolig. Både når du vurderer energistanden ved kjøp og hvis du skal pusse opp før innflytting. Energimerket gjør det mulig å skille godt isolerte boliger fra dårlig isolerte. Energimerket består av en energikarakter og en oppvarmingskarakter, og skalaen går fra A (best) til G.
 • Ønsker å redusere varmetapet i boligen din.

Enova-støtte til etterisolering

Enova tilbyr tilskudd for private boliger med formål om å hjelpe boligeiere til å gjennomføre diverse tiltak for å bedre energibruken i boligen. Tilskuddet dekker kostnader for opptil kr. 150.000,- . Den øvre grensen på støtte til etterisolering er 25% av kostnadene.

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Etterisolering av boligen er et slikt tiltak.

Er du usikker på hvordan du søker støtte til etterisolering?

Vi har bistått en rekke boligeiere med søknad til støtte, og har god dialog med Enova. Benytt deg av vår erfaring og kom i gang raskt!

Vi holder til i Oslo, men har fornøyde kunder over hele Østlandet. Du kan se noen av våre arbeider og referanser innen etterisolering her

Dersom du ønsker mer informasjon i forbindelse med etterisolering og andre energitiltak du bør gjennomføre kan du trygt ta kontakt med oss. Vi trenger kun enkle stikkord for veilede deg til gunstige løsninger for nettopp din bolig.

Vi tilbyr gratis befaring for deg som ønsker en uforpliktende vurdering i forkant av eventuell etterisolering.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 934 94 667 eller epost: post [at] takstogvindu [dot] no for mer informasjon vedrørende etterisolering og hvordan kan søke om støtte fra Enova.

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

  Takst & Vindu Spesialisten

  org nr: 916 607 369

  Smalvollveien 6, 0667 Oslo
  934 94 667

  Få tilbud på renovering av vinduer?

  Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..