Takst & Vindu Spesialisten AS

Gammeldagse vinduer

Gammeldagse vinduer

Er tiden moden for å bytte ut de gamle vinduene?
Har du gammeldagse vinduer med uerstattelige og særskilte detaljer som ikke finnes på dagens marked?

Fortvil ikke!

Takst & Vindu Spesialisten AS betraktes som spesialister på å gjenskape unikhetene i gammeldagse vinduer gjennom dagens moderne utvalg av vinduer. Vi benytter oss av våre trofaste samarbeidspartnere som kan kopiere historiske og gammeldagse vinduer – nøyaktig etter opprinnelig design og detaljer. Så lenge vi har et utgangspunkt er ingenting uerstattelig!

Gammeldagse vinduer for et hvert behov

Vi bytter alle former for gammeldagse vinduer og takvinduer i leiligheter, rekkehus, enebolig, borettslag, sameier og forretningsbygg. Vi bytter også gammeldagse vinduer i eldre bygårder fra 1800 tallet, og som står på Byantikvarens Gule og Røde liste. Ved hjelp av våre gode samarbeidspartnere kopierer vi gammeldagse vinduer, oppgangsvinduer og bygårds vinduer.

Vi har fagfolk som er byggmestere, tømrersvenn og har spesialkunnskap innen vinduer og dører. Ved slik kunnskap blir bytting av vinduer eller dører for ditt prosjekt en lek for oss.

Vi har skiftet tusen vis av vinduer og er raske, effektive og leverer alltid når vi skal. Takst & Vindu Spesialisten AS er en målrettet bedrift, og har som mål å være din totalleverandør av gammeldagse vinduer, og samtidig lytte til dine verdier og interesser. Du skal kunne stole på at vi yter god service, i kombinasjon med punktlighet, høy fagkunnskap- og faglig utførelse. Våre tjenester er av førsteklasse og vår kvalitetssikring av dette arbeidet vil være i fokus til enhver tid.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for gratis befaring eller for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å bytte ut gammeldagse vinduer!

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

  Takst & Vindu Spesialisten

  org nr: 916 607 369

  Smalvollveien 6, 0667 Oslo
  934 94 667

  Her finner du oss:

  Få tilbud på renovering av vinduer?

  Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..