Takst & Vindu Spesialisten AS

Oppussing og utvendig vedlikehold for borettslag

Oppussing og utvendig vedlikehold for borettslag

Mange eldre borettslag og sameier i Oslo har murfasader som trenger oppussing eller større fasaderehabilitering. Selv et godt håndverk vil ha behov for oppussing og vedlikehold.

Hos Takst & Vindu Spesialisten AS finner du en fagspesialist på alle nødvendige fagfelt for å kunne utøve alle former for oppussing og utvendig vedlikehold. Vi er en målrettet bedrift som har som mål å være din totalleverandør og lytte til våre kunders verdier og interesser. Vi skal være der for våre kunder og yte god service, være punktlige med vår kunnskap og faglige utførelse. Våre tjenester er av førsteklasse og vår kvalitetssikring av dette arbeidet vil være i fokus til enhver tid.

Når er tiden moden for oppussing og utvendig vedlikehold?

De mest åpenbare tegnene på at du har behov for oppussing og utvendig vedlikehold er som oftest malingsavskalling og pussflak som faller ned. Et annet velkjent signal er mørtel som drysser ut som sand, knus teglstein og manglende mørtel i fuger.

Kanskje du ser sammenhengende sprekker på fasaden? Eller tykke lag av blank maling som løsner fra et pulverisert underlag? Hører du en hul lyd når du banker på pussen? Dette er alle klare tegn på at det er behov for en oppussing av murfasaden!

Det kan fort blir dyrt å snu ryggen til oppussing og vedlikehold

En total oppussing av murfasaden medfører store kostnader, men ved å ta tidlig grep vil du redusere kostnaden. Samtidig som fasaden vil få en lengre levetid. Det kan virke omfattende å starte prosessen med fasaderehabilitering, men ved god planlegging og bruk av dyktig leverandører, kan dette gi innsparende og langvarige gode resultater.

Vi tilbyr kostnadsfri befaring – for ditt borettslag og sameie. På den måten kan vi avdekke behovet for oppussing og vedlikehold i forkant. For deg betyr dette presise og gunstige pristilbud.

Kontakt oss på telefon og epost for mer informasjon!

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

  Takst & Vindu Spesialisten

  org nr: 916 607 369

  Smalvollveien 6, 0667 Oslo
  934 94 667

  Her finner du oss:

  Få tilbud på renovering av vinduer?

  Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..