På tide å bytte innerdør

Dagens enorme utvalg av innerdører har medført til at dørene har blitt en del av boligens interiør. Hos oss kan du velge blant alle slags mulige farger og utforminger. Vi sørger for å finne de rette innerdørene for nettopp din bolig.

For oss er kvalitet svært viktig i vårt daglige arbeid da vi genuint ønsker perfekte resultater for våre kunder. Dette er årsaken til at vi kun tar i bruk produkter fra anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. Når du benytter deg av våre tjenester skal du forvente dine innerdører montert til avtalt tid og pris. Vi jobber alltid raskt og effektivt!

Innerdører for alle boliger og bygg

Vi betraktes som spesialister da vi har gjennomført over tusen utskiftninger for leiligheter, rekkehus, enebolig, borettslag, sameier og forretningsbygg. Vi bytter også innerdører i eldre bygårder fra 1800 tallet som står på Byantikvarens Gule og Røde liste.

Vi påtar oss oppdrag primært i Oslo, men har gode kundeerfaringer over hele Østlandet.

Er du usikker på hvilke innerdører som passer best for din bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss da vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder. Basert på dine ønsker finner vi sammen en god løsning.

 

 

 

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

    Takst & Vindu Spesialisten

    org nr: 916 607 369

    Smalvollveien 6, 0667 Oslo
    934 94 667

    Her finner du oss: