Takst & Vindu Spesialisten AS

På tide å bytte innerdør?

 

På tide å bytte innerdør

Dagens enorme utvalg av innerdører har medført til at dørene har blitt en del av boligens interiør. Hos oss kan du velge blant alle slags mulige farger og utforminger. Vi sørger for å finne de rette innerdørene for nettopp din bolig.

For oss er kvalitet svært viktig i vårt daglige arbeid da vi genuint ønsker perfekte resultater for våre kunder. Dette er årsaken til at vi kun tar i bruk produkter fra anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. Når du benytter deg av våre tjenester skal du forvente dine innerdører montert til avtalt tid og pris. Vi jobber alltid raskt og effektivt!

Hos oss skal du kunne stille høye krav til vårt håndverk og arbeider!

Innerdører for alle boliger og bygg

Vi betraktes som spesialister da vi har gjennomført over tusen utskiftninger for leiligheter, rekkehus, enebolig, borettslag, sameier og forretningsbygg. Vi bytter også innerdører i eldre bygårder fra 1800 tallet som står på Byantikvarens Gule og Røde liste.

Innerdører perfekt for borettslag og sameie

Vi har god erfaring med innerdører for borettslag og sameie. Våre gode rutiner på beboerinfo, varslinger og utførelse gjør at prosjektet utføres smidig og lett for alle beboere. Vi har også egne rutiner for utførelse i form av sjekklister som kvalitet sikrer våre arbeider.

Vi påtar oss oppdrag primært i Oslo, men har gode kundeerfaringer over hele Østlandet.

Er du usikker på hvilke innerdører som passer best for din bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss da vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder. Basert på dine ønsker finner vi sammen en god løsning.

Benytt deg av telefon 934 94 667 eller epost: post [at] takstogvindu [dot] no for mer informasjon vedrørende bytting av innerdører – Hos oss kommer du i kontakt med en hyggelig medarbeider med lang erfaring.

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

  Takst & Vindu Spesialisten

  org nr: 916 607 369

  Smalvollveien 6, 0667 Oslo
  934 94 667

  Her finner du oss:

  Få tilbud på renovering av vinduer?

  Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..