Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Maridalsveien 59

Vi kom i kontakt med Takst & Vindu Spesialisten via Swedoor som vi ringte og de anbefalt oss å kontakte Sentrum bygg som satte oss i kontakt med Takst & Vindu Spesialisten AS.

Vi hadde en relativt stor jobb i sameiet som skulle utføres og vi var avhengige av å få utført dette samtidig slik at det ble minst mulig støy for beboerne. Vi har fått byttet ut 58 entre dører til leilighetene, med nye lister, foringer, dørpumper, FG godkjente sylindere og spesial lagde vridere. Takst & Vindu Spesialisten lagde også et nytt inngangsparti med ny Hoveddør som er spesiallaget i eik med hånd-freste eike panel med jernbane panel som ble lakkert.

Vi er veldig fornøyd med utført arbeid og samarbeidet vi har hatt underveis i prosessen med Takst & Vindu Spesialisten og alt som har blitt utført i sameiet.

Vi anbefaler på det sterkeste dette firmaet. Dyktige fagfolk og ledelse. God informasjon hele veien. Bra på pris i forhold til andre firmaer.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..