Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Sameiet Holmen grenda 1

Sameiet Holmen grenda 1
Skifte av dører i hele sameiet.
Et sameie med 15 leiligheter.

Jeg vil på vegne av Sameiet Holmen grenda 1, takke for arbeidet dere har utført for oss.
Vi er et sameie med 15 leiligheter som etter branntilsyn bestemte oss for å skifte ut dører i hele sameiet. Vi kontaktet Takst & Vindu Spesialisten A/S som ett av 3 firmaer. Vi bestemte oss raskt for å engasjere dere.
Her er begrunnelsen: Dere stilte opp og gjorde vurderinger og målinger og var raske med tilbakemeldinger. På bakgrunn av dette fikk vi tilbud på arbeid og pris, som var veldig gunstig for oss. Vi opplevde prosessen med dere som profesjonell og trygg. Dere hadde en fremdriftsplan som dere fulgte helt uten avvik. Vi møtte høflige og blide montører som gjorde arbeidet helt utmerket. Det var først demontering av dører i to oppganger med 3 etasjer uten heis. Deretter montering og rydding. Som leder for Sameiet kan jeg bekrefte på vegne av alle som bor her at vi er veldig fornøyde med hvordan dere har utført jobben for oss. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Vi bruker dere gjerne igjen når vi skal i gang med nye rehabiliteringsprosjekter i forhold til dører og vinduer.

Jeg anbefaler dere gjerne til andre Sameier og borettslag.
Mvh. styreleder i Sameiet Holmengrenda1, Miriam Sørsvang.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..