Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Sameiet Norbygata 3-9-13

Sameiet Norbygata 3-9-13
Omfatter 76 leiligheter fordelt på tre oppganger. Bygget ligg på Grønland i Oslo, og er fra 1987. Takst & Vindu Spesialisten A/S sette høsten 2017 inn nye balkongdører/skyvedører i seksjonene.
Beboerne er svært begeistret for de nye dørene, og mange har både ringt, sms-a eller på annen
måte kontakta styret for å fortelle om hvor fint håndverkerne hold frem, hvor godt de rydda opp etter seg, og hvor bra de jobba.
For oss i styret var det udelt positivt å ha Takst & Vindu Spesialisten A/S som leverandør. De var både hyggelige og profesjonelle i alle ledd. Tilbudsdokumentet gav god oversikt. Firmaet hadde priset ulike alternative løsninger, slik at styret fikk godt grunnlag for å vurdere ting som kanskje ikke var tenkt på i utgangspunktet. Videre med oppmåling, grundig dokumentasjon over individuelle tilleggs bestillinger fra en del av seksjonene, informasjon til beboerne, alt gjekk knirkefritt. Og hele tiden hadde styret en person å forholde seg til, Kim Nordvang. Han var lett å få tak i, ga klare svar på spørsmål, og var veldig løsningsorientert. Framdrifta gikk som skissert. Ingen uforutsette problem dukka opp. Kort sagt, alt vitna om god planlegging og gjennomføringsevne.
Ut fra våre erfaringer kan jeg trygt anbefale å bruka Takst & Vindu Spesialisten A/S for sameie og borettslag som skal rehabilitere bygningsmassen. Jeg svarer gjerne på ytterligere spørsmål.

Vennlig hilsen Randi Alsnes, styreleder

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..