Takst & Vindu Spesialisten AS

Dør og vindu arbeid

Dør og vindu arbeid

Bøler skole

Bøler skole utskiftning av dører for Undervisningsbygg og Hent.

Leverandør: Swedoor, Rapp Pyrotec Sentrum Bygg og Rovent.

Det har blitt satt inn ca 75 nye dører og 20 glass felt for kontor og 11 stål dører fra Swedoor og rapp pyrotec. Det har vært godkjente dører med B-30/B-60 som brann krav og 35-44 DB lydkrav. Veldig mange av dørene har også blitt levert med elektriske sluttstykker og ledninger til EL-dørpumper.

Det har blitt brukt godkjent rockwool isolasjon, med bunnfyllingslist og silikon fuge på en side eller begge grunnet krav om brann. I tillegg har vi levert utforinger og gerikter i fargen NCS S 6502-Y.

DIV Entredører

Ekebergveien
Fagerborg gate
Hagelundveien

Innsetting av div enkelt entre dører fra Swedoor som er brann og lyd godkjente B-30 og 35DB

Sameiet Enebakkveien 17

Innsetting av 13 nye dører fra Swedoor med speilfrest mønster på begge sider. Godkjent brann og lyd B-30 og 35 DB.

Montering av 16 dør pumper på nye dører og eksisterende dører som er godkjente.

Referanse fra styret i Maridalsveien 59

Vi kom i kontakt med Takst & Vindu Spesialisten via Swedoor som vi ringte og de anbefalt oss å kontakte Sentrum bygg som satte oss i kontakt med Takst & Vindu Spesialisten AS.

Vi hadde en relativt stor jobb i sameiet som skulle utføres og vi var avhengige av å få utført dette samtidig slik at det ble minst mulig støy for beboerne. Vi har fått byttet ut 58 entre dører til leilighetene, med nye lister, foringer, dørpumper, FG godkjente sylindere og spesial lagde vridere.  Takst & Vindu Spesialisten lagde også et nytt inngangsparti med ny Hoveddør som er spesiallaget i eik med hånd-freste eike panel med jernbane panel som ble lakkert.

Vi er veldig fornøyd med utført arbeid og samarbeidet vi har hatt underveis i prosessen med Takst & Vindu Spesialisten og alt som har blitt utført i sameiet.

Vi anbefaler på det sterkeste dette firmaet. Dyktige fagfolk og ledelse. God informasjon hele veien. Bra på pris i forhold til andre firmaer.

Rune Schjoøberg
Tlf: 402 14 071
E-post: rune.schjolberg@gmail.com

Referanse fra styret i Voksenkollen 5. Holmenkollen

Vi fikk byttet ut 90 vinduer, balkongdører og skyvedører med sprosser, vi byttet utvendig panel på fasaden på grunn av råteskader og det ble byttet nytt rekkverk på balkongene som også hadde råteskader.

Vårt første møte med Takst & Vindu Spesialisten var veldig hyggelig og profesjonelt. Kontakten underveis i prosessen var upåklagelig. Tilbudet vi fikk tilsendt var veldig oversiktlig og ryddig. Vi ble varslet og informert som forespeilet. Det eneste vi kan kikke litt på er litt bedre varsling om uforutsette avvik underveis med tanke på sluttregningen. Men når det er sakt så har vi ikke hatt noen reklamasjoner. Veldig hyggelige håndverkere og de svarer alltid samme dag ved telefon- og mailforespørsler og avvik blir umiddelbart meldt inn, slik at vi er oppdatert.

Vi kan trygt anbefale Takst & Vindu Spesialisten AS, det er bare å ta kontakt med undertegnede for referanse og informasjon hvis deres borettslag/sameie tenker på å bytte ut dører og vinduer.

Referanseperson fra sameiet:
Morten Sæther
Thorleif Haugs vei 3, 0791 Oslo
Mobil. 995 35 171

Ruseløkkveien 61. – .Bygården står på byantikvarens røde liste over fredet.

Vi fikk kyndig veiledning og god hjelp når vi kontaktet Takst & Vindu Spesialisten AS med vårt behov for å byte vinduer.
Vår bygård fra 1870, må ta hensyn til byantikvarens retningslinjer samt at det er et gammelt hus, arbeid som utføres og materialet som velges må ta hensyn til dette.
Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris.
De ansatte som jobbet på prosjektet hos oss var hyggelige og hjelpsomme.
Vi gir våre anbefalinger om å velge Takst & Vindu Spesialisten AS 

Hilsen sameiet Ruseløkkveien 61
Mari Wahl Sande Nilsson
Tlf: 907 39 321
E-post: Mari.Nilsson@entercard.com

Aurskog gata 7

Bytte av alle vinduer og verandadører.

Vi er et lite borettslag på Kampen i Oslo som skulle skifte ut alle vinduer og verandadører. Vi gikk ut på mittanbud.no og fikk 46 tilbydere. Vi valgte å gå videre med ni stykker før vi landet på Takst og Vindu Spesialisten Det angrer vi ikke på. Kim og gutta så vårt behov, kommuniserte godt før, under og prosessen jeg ikke har noe problem med å kalle eksempel til etterfølgelse. Jeg sitter ledergruppe i et stort selskap innen bygg og anleggsbransjen og måten Takst og Vindu Spesialisten presenterte sine løsninger, kommuniserte før, under og etter prosess samt, og ikke minst, det gode faglige utførte arbeidet gjør at jeg kan sterkt anbefale selskapet og være referanse. Overført i fotballspråk; «Disse gutta leverer med hjerte utenfor drakta».

Kontakt info til styreleder i Aurskog gt 7:
Thomas Heiberg Johansen
thomas.heiberg.johansen@gmail.com
Tlf: 928 13 094

Qadis’bar på Løkka

Vi er kjempe fornøyd med Takst & Vindu Spesialisten AS som vi benyttet når vi utvidet vinduene på vår Bar i Thorvald Meyersgate 81. Vi fikk leveres 4 stk tre vinduer av engelsk type der nedre felt er fast felt og sikkerhets glass. Øvre felt kan skyves ned og er av 2 lag glass. Håndverkerne kom presis og leverte et meget godt arbeid. Vi kan anbefale Takst & Vindu Spesialisten på det varmeste.

Hilsen Olle Frandsen, Daglig leder Qadis

Kontaktinfo til Qadis’bar
Gs Løkka AS
Tel: (+47) 23650530
Facebook: qadisbar
Besøksadresse: Thorvald Meyers gate 81, 0552 Oslo

Sameiet Holmen grenda 1

Skifte av dører i hele sameiet.
Et sameie med 15 leiligheter.

Jeg vil på vegne av Sameiet Holmen grenda 1, takke for arbeidet dere har utført for oss.
Vi er et sameie med 15 leiligheter som etter branntilsyn bestemte oss for å skifte ut dører i hele sameiet. Vi kontaktet Takst & Vindu Spesialisten A/S som ett av 3 firmaer. Vi bestemte oss raskt for å engasjere dere.
Her er begrunnelsen: Dere stilte opp og gjorde vurderinger og målinger og var raske med tilbakemeldinger.  På bakgrunn av dette fikk vi tilbud på arbeid og pris, som var veldig gunstig for oss. Vi opplevde prosessen med dere som profesjonell og trygg. Dere hadde en fremdriftsplan som dere fulgte helt uten avvik. Vi møtte høflige og blide montører som gjorde arbeidet helt utmerket. Det var først demontering av dører i to oppganger med 3 etasjer uten heis. Deretter montering og rydding. Som leder for Sameiet kan jeg bekrefte på vegne av alle som bor her at vi er veldig fornøyde med hvordan dere har utført jobben for oss. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Vi bruker dere gjerne igjen når vi skal i gang med nye rehabiliteringsprosjekter i forhold til dører og vinduer.

Jeg anbefaler dere gjerne til andre Sameier og borettslag.
Mvh. styreleder i Sameiet Holmengrenda1, Miriam Sørsvang. 
TLF: 938 86 966
E-post: mirr-so@online.no

Sameiet Norbygata 3-9-13

Omfatter 76 leiligheter fordelt på tre oppganger. Bygget ligg på Grønland i Oslo, og er fra 1987. Takst & Vindu Spesialisten A/S sette høsten 2017 inn nye balkongdører/skyvedører i seksjonene.
Beboerne er svært begeistret for de nye dørene, og mange har både ringt, sms-a eller på annen
måte kontakta styret for å fortelle om hvor fint håndverkerne hold frem, hvor godt de rydda opp etter seg, og hvor bra de jobba.
For oss i styret var det udelt positivt å ha Takst & Vindu Spesialisten A/S som leverandør. De var både hyggelige og profesjonelle i alle ledd. Tilbudsdokumentet gav god oversikt. Firmaet hadde priset ulike alternative løsninger, slik at styret fikk godt grunnlag for å vurdere ting som kanskje ikke var tenkt på i utgangspunktet. Videre med oppmåling, grundig dokumentasjon over individuelle tilleggs bestillinger fra en del av seksjonene, informasjon til beboerne, alt gjekk knirkefritt. Og hele tiden hadde styret en person å forholde seg til, Kim Nordvang. Han var lett å få tak i, ga klare svar på spørsmål, og var veldig løsningsorientert. Framdrifta gikk som skissert. Ingen uforutsette problem dukka opp. Kort sagt, alt vitna om god planlegging og gjennomføringsevne.
Ut fra våre erfaringer kan jeg trygt anbefale å bruka Takst & Vindu Spesialisten A/S for sameie og borettslag som skal rehabilitere bygningsmassen. Jeg svarer gjerne på ytterligere spørsmål.

Vennlig hilsen Randi Alsnes, styreleder

Kontakt info til styreleder Randi Alsnes:
styreleder@norbygata.no
Tlf: 40 08 19 40

Sameiet Steenstrupsgate og Fossveien 17 på Grünerløkka

Her monterte vi 125 vinduer, 35 balkongdører og 3 ytterdører. 40 Leiligheter.

Vårt første møte med firmaet Takst & Vindu Spesialisten var veldig proft informativt og imøtekommende. Kontakten under veis var veldig bra. Det som sto i tilbudet og kontrakten ble fulgt opp og alt gikk som planlagt. Vi ble hele tiden varslet som forespeilet. Og alt ble levert og montert i henhold til avtalen. Vi er veldig fornøyd og kan anbefale på det sterkeste dette firmaet. Dyktige fagfolk og ledelse. God informasjon hele veien. Bra på pris i forhold til andre firmaer.

Referanseperson fra sameiet:
Randi Færevik
Adresse: Steenstrupsgate 8
Mobil 924 38 751

Grønnegata 3-5

Innleid hos Vindu Entreprenøren AS på div prosjekter. Bytting av div vinduer, dører, balkongdører og skyvedører. Bytting av hele vegg felt med ny isolasjon, vindsperre, lekter og panel.

Arbeid utført i Sameiet Danstock. Stockfleths gate 53 A, B og C. Her ble det byttet ca. 40 enheter og montert kvalitetsprodukt fra NorDan med 2 lag glass.

Takk for vel utført jobb i Sameiet Danstock.
Det er sjeldent at arbeid blir utført før tiden, men det opplevde vi her. 
Tusen takk for god informasjon, høflige og ryddige arbeidsfolk og ikke minst effektivitet på prosjektet. Vi er super happy med nye vinduer!
Fortsett med den gode jobben dere gjør!

Med vennlig hilsen 
Marte Johre Rokstad
Styret, Sameiet Danstock.

Borettslaget Grønlibakken 9-11.

Her ble det byttet 14 stk Entredører Brann EI30 og Lydgodkjent 40 DB fra Swedoor. Det ble også utbedret 6 stk eksisterende Velux vinduer og byttet 6 stk nye MH Velux vinduer. Byttet 71 stk vinduer og balkongdører fra Nordan med tre karm og 8mm utvendig Aluminiums kledning (vedlikeholdsfritt) samt 3 lag glass med soldemping.

Referanse fra borettslaget:
Takst og Vindu Spesialisten AS ble valgt til å utføre utskiftning av samtlige vinduer og dører i borettslaget vårt. Helt fra starten av skilte de seg ut som det beste valget, og vi er veldig fornøyde med at vi valgte nettopp dette firmaet. Vi har hatt god dialog hele veien, arbeidet ble utført etter planen og sluttresultatet ble veldig bra. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra våre beboere i etterkant. Anbefales på det varmeste!

Referanseperson i borettslaget:
Jenny Johannessen, styremedlem
Tlf. 470 78 365

Flåtestadveien 27 oppegård

Innsetting av 11 vinduer, 1 balkongdør og 1 entredør samt bygging av ny trapp og platting ved inngang på ca 35 m2

Leverandør: Sentrum Bygg/Gilje på vinduer og dører. Byggmaker Skattum Brobekk på tre virke.

Frognerseterveien, Oslo

Utskiftning av 4 vinduer med åpningsmulighet og fast vindu med skråvinkel.

Alna Terasse BRL

Innleid hos Vindu Entreprenøren AS på div prosjekter.

Bytting av div vinduer, dører, balkongdører og skyvedører.

Bytting av hele vegg felt med ny isolasjon, vindsperre, lekter og panel.

Eiksveien 2, 4 og 6

Innleid hos Vindu Entreprenøren AS på div prosjekter.

Bytting av div vinduer, dører, balkongdører og skyvedører.

Bytting av hele vegg felt med ny isolasjon, vindsperre, lekter og panel.

Referanse fra Skrenten og Kollen Borettslag på Bøler. Bytte av ca. 160-180 enheter i Div leiligheter.

Vi i Skrenten BRL opplever firmaet som trygt og seriøst, og med godt utført arbeid. Vårt første møte og kontakten underveis har vært meget bra. Vi har ingen ting å utsette på dette firmaet alt ble levert i henhold til avtale.
Vi kan trygt anbefale firmaet videre til andre borettslag/sameier.

Referanseperson fra styret i Skrenten Borettslag:
Tone Scott
Adr. Bølerskrenten 31
Mobil. 952 49 873

Valle BRL

Innleid hos Vindu Entreprenøren AS på div prosjekter.

Bytting av div vinduer, dører, balkongdører og skyvedører.

Bytting av hele vegg felt med ny isolasjon, vindsperre, lekter og panel.

Levreveien, Gjettum

Innsetting og levering av ny balkongdør og to vinduer fra Tre spesial. Spesial buet form og utvendige utførelse av hjørnejern. Innvendig listverk og foringer ble stående og skulle pusses og males av kunde selv. Deler av smyget mot vinduene ble pusset får å få en ferdig og fin utførelse.

Mor Smes Vei, Fjerdingby

Bytting av balkongdør og 5 vinduer samt utbedring av noe råte skadet panel/trevirke. Våt isolasjon, gips og utbedring av tetting og vindsperre.

Leverandør: H-Vindu Fjerdingstad og Sentrum Bygg.

Ovenbakken, Østerås

Bytting av en balkongdør og 3 vinduer.

Sameiet Norbygata 3-9-13

Nye balkongdører/skyvedører i seksjonene.
Bygget omfatter 76 leiligheter fordelt på tre oppganger. Bygget ligg på Grønland i Oslo, og er fra 1987.

Kontakt info til styreleder Randi Alsnes:
styreleder@norbygata.no
Tlf: 400 81 940

Trygve Ryens vei

Innsetting av 3 nye vinduer.

Leverandør H-Vindu Fjerdingstad og Sentrum Bygg.

Munkholt borettslag

Styret i Munkholt borettslag har benyttet Takst og Vindu Spesialisten AS til utskifting av 7 vinduer og balkongdører i vårt borettslag. Beboerne i de 3 leilighetene er godt fornøyde med sluttresultatet. For øvrig var kontakten og samarbeidet med firmaets leder og deres ansatte meget god.

I 2019 byttet vi resterende vinduer og balkongdører ca. 290 enheter, samt bytte råteskadet panel og håndløpere på balkonger. Alle fasadene skal vaskes og overmales med 2 strøk av Jens Petter Lunde AS.

Vi har total entreprise på jobben.

Velux Vindu

Innsetting av Velux vindu.

Øvrige referanse personer:

Kyrre Jensen
Prosjektselger
Tlf. 952 59 655
Mail: kyrre.jensen@sentrumbygg.no

René Olsen
Prosjekt selger
Tlf. 971 23 058
Mail: rene.olsen@sentrumbygg.no

For ytterligere prosjekter, bilder, referanser og beskrivelse se her:

https://www.facebook.com/takstogvindu/

og hjemmeside https://www.takstogvindu.no/

Takst & Vindu Spesialisten AS
Smalvollveien 58
0667 Oslo

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..