Takst & Vindu Spesialisten AS

Referanse Sameiet Axel Flinders vei 2A

Beskrivelse av utført arbeid.

Det har blitt installert en ny hoveddør fra Dørfabrikken Vatnestrøm og en ny calling og porttelefoner fra Sikkerhet & design R-Bergesen.

Det har blitt byttet vinduer og balkongdør i hele 1 etg, deler av 2 og 3 etg som er replikaer av de originale vinduene og dørene og som tilfredsstiller dagens krav fra byantikvaren gode vindus kopier.

Malermester Jens Petter Lunde AS har foretatt fasaderehabilitering i henhold til antikvariske prinsipper. Vask av overflater med skånlig håndvask, skraping av overflødig maling og kitt. Mellomstrøk og toppstrøk med ekte linoljemaling fra Miljømal (bygningsvern butikk i Oslo).
Det er montert nye takrenner i Zink, blikkenslager har fått montert nye snøfangere samt gått over taket og byttet skadet takstein slik at taket holder fint i over 10 år til.

Takrenner er renset og utbedret lokalt.

Dekor og kryss i møne mot vest og sør er restaurert og byttet ut grunnet råte. Det er benyttet ekte malmfuru som trevirke og man har kopiert de gamle bygningsdelene.

Prosjektet har fått økonomisk støtte av kulturminnefondet og byantikvaren.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..