Takst & Vindu Spesialisten AS

Sameiet Elisenbergveien 12

Jeg vil på vegne av Sameiet Elisenbergveien 12, takke for arbeidet dere har utført for oss.
Vi er et sameie med 8 leiligheter som etter branntilsyn bestemte oss for å skifte ut hoveddører og dører til kjeller og loft. Vårt nabosameie anbefalte Takst & Vindu Spesialisten A/S og etter å ha forespurt to andre firmaer, falt valget lett på Takst og Vindu Spesialisten. Foreløpig kontrakt ble utarbeidet. Det ble utarbeidet melding til PBE og vi fikk tillatelse til å gjøre beskrevne arbeider. Da var vi i gang.

Dørleverandøren og Kim Nordvang tok mål og bilder av hoveddørene. Det var viktig for oss at utseende ble helt i samsvar med dørprofil mm fra 1896. Med basis i dette ble tilbudet litt justert, men fortsatt innenfor de rammer vi hadde blitt enige om.

Fremdriftsplan ble fulgte helt uten avvik.

Vi møtte høflige og blide montører som gjorde godt faglig arbeidet. Det var først demontering av dører i en etasje og så montering av nye. Arbeidene skjedde på en effektiv måte, inngangspartier til leilighetene og hovedtrapp ble løpende støvsugd og alt overskuddsmateriell ble fjernet. På forhånd hadde alle beboere fått utlevert godt med tildekningsplast.

Riggplassen ble tilslutt ryddet og tilbakelevert samme tilstand som før arbeidene ble igangsatt.

Som leder for Sameiet kan jeg bekrefte på vegne av alle som bor her at vi er meget godt fornøyde med hvordan arbeidene ble gjennomført. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Vi bruker dere gjerne igjen når vi skal i gang med nye rehabiliteringsprosjekter i forhold til vinduer.

Jeg anbefaler dere gjerne til andre Sameier og borettslag.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..