Takst & Vindu Spesialisten AS

Vedlikehold av vinduer for borettslag og sameie

 

Vedlikehold av vinduer for borettslag og sameie

Visste du at varmetapet fra eldre vinduer og dører kan utgjøre over 40 % av bygningens totale varmetap?

Vinduer som er over 20 år gamle slipper ut omtrent 2,5 ganger mer varme sammenlignet med nye vinduer. Erfaringsmessig har gamle vinduer en UV-verdi på 5. Det er verdt å vite at UV-kravet til Plan- og bygningsloven ligger på 0,9-1,2. Det kan derfor være smart å ta vare på vinduene ved hjelp av jevnlig vedlikehold.

Takst & Vindu Spesialisten AS har lang erfaring med vedlikehold av vinduer for både store og små borettslag og sameie. Vi betraktes som spesialister på levering og montering av nye vinduer. Vi har skiftet tusen vis av vinduer og betraktes som effektive, og er kjent for å levere når vi skal.

Vi sørger for kostnadsfri befaring av ditt borettslag og sameie, og sammen blir vi enige om hvilke ønsker og behov dere har.

En nyttig rådgiver

Vi har full forståelse for at du er ukjent med vinduer, og at valgene på markedet kan være forvirrende. Vi hjelper deg med å finne rett leverandør av vinduer for nettopp dine behov. Samtidig sørger vi for å gi grundig informasjon om alternativene slik at du har bedre forståelse for å ta de rette beslutningene.

Borettslag med særegne behov av vinduer?

Det er ingen tilfeldighet at vi betraktes som spesialister på vinduer. Vi har erfaring med bytte av både dører og vinduer i eldre bygårder fra 1800 tallet som står på Byantikvarens Gule og Røde liste. Via våre gode samarbeidspartnere kan vi kopiere gamle oppgangsvinduer-dører/bygårds dører/vinduer til borettslag og sameie.

Vi har som målsetning om å være der for våre kunder og samtidig yte god service, være punktlige med vår kunnskap og faglige utførelse. Våre tjenester er av førsteklasse og vår kvalitetssikring av dette arbeidet vil være i fokus til enhver tid.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med vedlikehold av vinduer for ditt borettslag og sameie.

Kontakt oss for tilbud, befaring eller spørsmål

  Takst & Vindu Spesialisten

  org nr: 916 607 369

  Smalvollveien 6, 0667 Oslo
  934 94 667

  Her finner du oss:

  Få tilbud på renovering av vinduer?

  Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..