Takst & Vindu Spesialisten AS

Voksenkollen 5. Holmenkollen

Referanse fra styret i Voksenkollen 5. Holmenkollen
Vi fikk byttet ut 90 vinduer, balkongdører og skyvedører med sprosser, vi byttet utvendig panel på fasaden på grunn av råteskader og det ble byttet nytt rekkverk på balkongene som også hadde råteskader.

Vårt første møte med Takst & Vindu Spesialisten var veldig hyggelig og profesjonelt. Kontakten underveis i prosessen var upåklagelig. Tilbudet vi fikk tilsendt var veldig oversiktlig og ryddig. Vi ble varslet og informert som forespeilet. Det eneste vi kan kikke litt på er litt bedre varsling om uforutsette avvik underveis med tanke på sluttregningen. Men når det er sakt så har vi ikke hatt noen reklamasjoner. Veldig hyggelige håndverkere og de svarer alltid samme dag ved telefon- og mailforespørsler og avvik blir umiddelbart meldt inn, slik at vi er oppdatert.

Vi kan trygt anbefale Takst & Vindu Spesialisten AS, det er bare å ta kontakt med undertegnede for referanse og informasjon hvis deres borettslag/sameie tenker på å bytte ut dører og vinduer.

Få tilbud på renovering av vinduer?

Har du et prosjekt du ønsker å ha befaring på? Kontakt oss så booker vi en tid som passer for befaring slik at vi kan prise prosjektet..